ΔΙΑΦΟΡΑ

Πριν από λίγο – Νεκρή η Ιωάννα . Δεν άντεξε…

Πριν από λίγο – Νεκρή η Ιωάννα . Δεν άντεξε μετά το τροχαίο

Εξέπνευσε πριν από λίγο μετά από πολυήμερη «μάχη» που έδινε λόγω του τραυματισμού της από παράσυρση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, η 54χρονη Ιωάννα Κουταντέλια.

Η άτυχη γυναίκα, από το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, νοσηλεύονταν με τραύμα στο κεφάλι, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη, επί των οδών Πολυμέρη – Καραϊσκάκη.

Η 54χρονη κινούνταν πεζή μαζί με τον σύζυγό της όταν από άγνωστη αιτία, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 67χρονος, ο οποίος συνελήφθη αρχικά, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Ο σύζυγός της βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, ενώ προανάκριση διενεργούσε η Τροχαία Βόλου.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Κορώπης.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Προσπαθούσε να κάνει διάρρηξη και σκοτώθηκε

Το θάνατο βρήκε το μεσημέρι ένας νεαρό τσιγγάνος όταν προσπάθησε να διαρρήξει εταιρεία στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, ο 27χρονος έπεσε από ύψος 8 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Φίλοι του τον παρέλαβαν με τρίκυκλο από το σημείο του δυστυχήματος και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Διαβατών. Ο 27χρονος ήταν ήδη νεκρός. Το περιστατικό ερευνά η Αστυνομία.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button