ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρίν απο λίγο. Νεκρός αγαπημένος Έλληνας  ηθοποιός 

Πρίν απο λίγο. Νεκρός αγαπημένος Έλληνας  ηθοποιός

Την είδηση έκανε γνωστή η Μαρία Μπάρκουλη η οποία και τον αποχαιρέτησε μέσα απο τα σόσιαλ μίντια. Ο Βαγγέλης μετά απο πολύμηνη μάχη στο Νοσοκομείο… λύγισε… και έφυγε σήμερα απο την ζωή.

Γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής. Σπούδασε κλασσικό μπαλέτο στη σχολή της Έλλης Ζουρούδη. Το 1953 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή του Θεάτρου «Ρεξ» σε χορόδραμα της Έλλης Ζουρούδη. Διδάχτηκε υποκριτική από το Δημήτρη Ροντήρη και μαθήματα φωνητικής και σολφέζ από τον Ζοζέφ Ριτσιάρδη. Το 1956 απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως εξαιρετικό ταλέντο και άρχισε τη θεατρική του καριέρα.

Το 1998-99 ολοκληρώθηκε ο κύκλος της θεατρικής του διαδρομής στο Ηρώδειο με την κωμωδία του Αριστοφάνη Πλούτος (στο ρόλο του Βλεψείδημου).

Έχει υπηρετήσει σε όλα τα είδη θεάματος: πρόζα, επιθεώρηση, οπερέτα, χορόδραμα. ρεβύ πίστας, βαριετέ, κινηματογράφος, τηλεόραση.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button