ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρίν απο λίγο. Νεκρός ο Τάσος Παναγιωτόπουλος

Πρίν απο λίγο. Νεκρός ο Τάσος Παναγιωτόπουλος

Μία από τις μεγάλες μορφές του Αχαϊκού ποδοσφαίρου δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Ο Τάσος Παναγιωτόπουλος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας βαρύ πένθος στους οικείους του, αλλά και σε πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου που συνεργάστηκαν μαζί του.

Διετέλεσε-σύμφωνα με το dete- προπονητής στο Πάτραι, στον Εθνικό Πατρών και σε πολλές άλλες ομάδες.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, αλλά τα αντιμετώπιζε με θάρρος και πίστη, όπως έκανε και στο γήπεδο.

Τύρναβος-Νεκρή 35χρονη από ηλεκτροπληξία

Χωρίς τις αισθήσεις μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής μια 35χρονη στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσεις τις αισθήσεις της.

Αμέσως μεταφέρθηκε με Ι.Χ. στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στην ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button