Πριν από λίγο – Ομολόγησε ο δολοφόνος «Εγώ σκότωσα την Ειρήνη»
Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.
Ομολόγησε για τη δολοφονία της 36χρονης Ιρίνα Χούρσκαγια ο 29χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία και συνελήφθη σήμερα Παρασκευή.
Ο 29χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας από τη Λευκορωσία, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε έπειτα από πληροφορία που δόθηκε γύρω στις 11:40 από πολίτη, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 36χρονη με την οποία το τελευταίο διάστημα είχαν σχέση. Όπως είπε στους ανακριτές, παρατήρησε ότι η 36χρονη φύλαξε μεγάλες ποσότητες χρυσαφικών και μαζί με συμπατριώτη του μπήκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας με σκοπό να τη ληστέψουν.
Ο 24 ετών συνεργός του είσοδο στο σπίτι από παράθυρο και ο 29χρονος ανέβηκε στο δωμάτιο όπου είδε την 36χρονη. Όπως ανέφερε, επιτέθηκε εναντίον της 36χρονης, ενώ παράλληλα μάζευε χρυσαφικά όταν αυτή αντεπιτέθηκε με αποτέλεσμα να της επιτεθεί ξανά και την στραγγάλισε με κεφαλοκλείδωμα. Αμέσως μετά άρπαξε τα χρυσαφικά και διέφυγε.
Ο 29χρονος πούλησε τα κλοπιμαία στη Λευκωσία, όπου και κρυβόταν για κάποιες μέρες, ενώ μετά κρυβόταν στη Λεμεσό. Ο δεύτερος παραδέχθηκε ότι ήταν συνεργός του. Και οι δύο τελούν υπό κράτηση ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.
nassosblog.gr
