ΔΙΔΑΧΕΣ

Προφητεία – ΣΟΚ Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: “O Γ’ παγκόσμιος πόλεμος θα είναι θρησκευτικός και…

9400

 

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ήταν ένας από εκείνους που έβλεπαν για το τι θα γίνει στο μέλλον και όπως φαίνεται, με τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής βγήκε αληθινός.

Αυτά τα οποία συνέβησαν με την Συρία αλλά και με την Ουκρανία έκαναν πολλούς ανθρώπους να στραφούν στις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού.

Κάποια από τα λόγια που είπε για τις συγκεκριμένες καταστάσεις είναι:

«…Όταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θα είναι. Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφήτε».

Πολλοί λένε πως αφού ο πόλεμος ξεκίνησε απο την Ουκρανία που βρίσκεται από πάνω δεν θα γλιτώσουμε, άλλοι όμως λένε πως ο πόλεμος ξεκίνησε από κάτω δηλαδή από τα Αραβικά κράτη.

πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button