ΔΙΔΑΧΕΣ

Τραγωδία στα Τέμπη: Μακάβριο θέαμα 6 μήνες μετά – Δείτε τι βρέθηκε σε καμένο βαγόνι

Μία πληροφορία που προκαλεί σοκ για την πολύνεκρη τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, αποκάλυψε ο ποινικολόγος Όθωνας Παπαδόπουλος στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως ανέφερε, τον περασμένο Αύγουστο, δηλαδή 6 μήνες έπειτα από το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, τα μέλη μία Επιτροπής Τεχνικών Συμβούλων που επισκέφθηκαν τα βαγόνια της καμένης επιβατικής αμαξοστοιχίας, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα, καθώς εντόπισαν ανθρώπινα μέλη στο κυλικείο.

Η σοκαριστική αποκάλυψη

Σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, το εύρημα ανασύρθηκε από την αρμόδια αρχή και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει σε έναν αλλοδαπό, καταγεγραμμένο επιβάτη του μοιραίου τρένου.

«Μία Επιτροπή Τεχνικών Συμβούλων επισκέφθηκε τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, τον χώρο όπου είναι αποθηκευμένα, σε μια περιοχή κοντά της Λάρισας, για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη αρχικά και στη συνέχεια, την φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα»,

ανέφερε αρχικά ο ποινικολόγος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κατά την επίσκεψή τους στο χώρο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια, εκεί έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος, βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία σήμερα, πριν από λίγες ημέρες, έξι ολόκληρους μήνες μετά, ήταν ακόμη μέσα στον χώρο του κυλικείου».

«Είναι ελάχιστη υποχρέωση σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή, που χάνεται, να γίνει μία περισυλλογή των μελών του σώματος οποιουδήποτε θύματος. Έξι ολόκληρους μήνες διατυπώνεται ακόμη από τους ανθρώπους, οι οποίοι έκαναν την σχετική ανακάλυψη, η ανησυχία και η υποψία ότι ενδεχομένως υπάρχουν κι άλλα μέλη τα οποία βρίσκονται σε σημεία των απομειναριών από τα βαγόνια, ειδικά από τα πρώτα και το κυλικείο, που ήταν στην πραγματικότητα ο τάφος για τα περισσότερα θύματα», συνέχισε ο ποινικολόγος.

Υπογράμμισε δε, ότι «έχει καταγγελθεί απ’ όλες τις οικογένειες των συγγενών, σε τρεις ημέρες μέσα είχε καθαριστεί ο χώρος τέλεσης κακουργηματικής πράξης, είχε τσιμεντωθεί το έδαφος, είχε πέσει χαλίκι σε άλλα σημεία, είχαν ανασυρθεί όλα τα ευρήματα από τον γύρο χώρο, επικρατούσε απόλυτη καθαριότητα, αλλά με τον τρόπο αυτό καταστράφηκε ένας τόπος εγκλήματος και παρακολλήθηκε η έρευνα, η οποία θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε πολύ περισσότερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα».

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button