ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ

Προσευχή στους Αγίους Αναργύρους

Προσευχή στους Αγίους Αναργύρους

 

Αγιοι Ανάργυροι Θεραπευτές σε σας προσεύχομαι η ταπεινή δούλη/oς ίνα παρακαλέσω όπως εστείλετε όλας τας θεραπευτικάς σας θεραπεύματα για την θεραπεία και την απαλλαγή μου ή του/της δούλου/ης του Θεού……

 από κάθε πόνο, πίκρα, θλίψη, σωματική και ψυχική. Γνωρίζω την θεραπευτική σας δύναμη, πιστεύω σε σας και σας καλώ ταπεινά με την ευλογία σας, ίνα ελευθερωθώ ή ελευθερωθεί ο δούλος/η του Θεού….., να λυτρωθώ ή να λυτρωθεί, να θεραπευτώ ή να θεραπευτεί από κάθε πτυχή μολυσμού του σώματος , της ψυχής, από κάθε πάθος, ήν αίτιο για κάθε μου ή του/της πόνο.

Σείς μπορείτε στο όνομα του Πατρός , του Υιού και του Αγίου Πνεύματος να αποστείλετε την θεραπευτική σας ιατρική να άρη την κάθε βλάβη από εμέ ή από ή τον/την δούλον/η σας…… και έστε θεραπευμένος /η και απαλλαγμένος/η από κάθε πόνο, θλίψη, δυσμορφία, ψυχής τε και σώματος.

Εγώ η ταπεινή δούλη/ος του Θεού, ικετεύω σας ίνα εισακουστεί η δέησής μου αυτή εις το όνομά σας, εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Aγίου Πνεύματος. ΑΜΗΝ.

πηγη vimaorthodoxias.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button