ΔΙΑΦΟΡΑ

ΨΑΧΝΑ: Θλίψη για το θάνατο της 35χρονης Δήμητρας Γκίκα – Την Πέμπτη η κηδεία της

Θρήνος επικρατεί στα Ψαχνά για το θάνατο της 35χρονης Δήμητρας Γκίκα, η οποία έπαθε ανεύρυσμα την Πέμπτη 19 Μαΐου και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας την Τρίτη 24 του μήνα.

Η νεαρή μητέρα τριών παιδιών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς, φίλους, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία των Μεσσαπίων. Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 7 το απόγευμα από το ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κοιμητήριο Ψαχνών. Εύβοια: Θρήνος στα Ψαχνά για την απώλεια της 35χρονης Δήμητρας – Αύριο η κηδεία της

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Ψαχνών για την ξαφνική απώλεια της 35χρονης Δήμητρας Γκίκα

Η νεαρή μητέρα το απόγευμα της Πέμπτης βρισκόταν στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου Ψαχνών καθώς παρακολουθούσε προπόνηση ακαδημιών στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά της.

Ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμισε. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και από εκεί λογω της σοβαρότητας της κατάστασης της στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύτηκε μέχρι εχθές το μεσημέρι που κόπηκε το νήμα της ζωής της. Ο θάνατός της σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε ανεύρυσμα. Η κηδεία της άτυχης Δήμητρας θα τελεστεί  αύριο Πέμπτη 26/5 το απόγευμα στις 19:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Ψαχνά ενώ η σωρός της θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 18:00.

«Eίχα πει στον Δασκαλάκη ότι ο νούμερο ένα ύποπτος ήταν η Πισπιρίγκου – Έχουν γίνει πολλά λάθη, χάθηκαν πειστήρια»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Θεόδωρος Γιάνναρος, πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου «Ελπίς», ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφορικά με τις συνομιλίες που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στην συνομιλία του με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Το Πρωινό», ο κ. Γιάνναρος είπε πως «όταν πεθαίνει ένα παιδί μπορεί να είναι τυχαίο, όταν πεθαίνει δεύτερο είναι περίεργο, όταν πεθαίνει και τρίτο, τότε κάτι συμβαίνει. Το έχω πει και στον Μάνο ότι ο τρόπος που αντιδρούσαν, ο τρόπος της θλίψης που έδειχναν δεν έπειθε», τονίζοντας πως από προσωπική του εμπειρία, καθώς έχει βιώσει την απώλεια του παιδιού του, «πάνε έξι χρόνια από το περιστατικό στην οικογένεια μου, πάνε έξι χρόνια και δεν μειώνεται η θλίψη».

«Εγώ μιλούσα μόνο με τον Μάνο Δασκαλάκη και το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μιλούσα εγώ με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσε και η επίθεση που έκανε σε όποιος εξέφραζε άλλη άποψη», είπε ο κ. Γιάνναρος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση τονίζοντας πως «είχα πει εξ αρχής στον Μάνο Δασκαλάκη ότι ο νούμερο ένα ύποπτος ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και παραμένει».

«ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ»

Όπως ανέφερε ο κ. Γιάνναρος, «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά. Το μόνο που με ενόχλησε είναι πάλι ο τρόπος της θλίψης, η θλίψη βγαίνει από την καρδιά. Τον φαντάζομαι να μιλάει με σκυμμένο το κεφάλι ακόμη και όταν μιλάει στο τηλέφωνο». «Εγώ του είπα ότι θέλω να τον βοηθήσω να βγει η αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή. Δεν συγχωρώ τους ιατροδικαστές, όχι γιατί δεν είχαν την γνώση, αλλά δεν είχαν την επιμέλεια να ψάξουν τους θανάτους των παιδιών.

Έχουν γίνει πολλά λάθη, χάθηκαν πειστήρια. Από την Ίριδα έχει μείνει μόνο μια φωτογραφία ίσως και λίγο αίμα. Πως αυτό θα βοηθήσει τον ιατροδικαστή τον κ. Καρακούκη να μάθει την αλήθεια με μια δισδιάστατη φωτογραφία;» συμπλήρωσε. Ο κ. Γιάνναρος είπε ακόμη πως «ο Μάνος μου εξέφραζε το παράπονο του ότι ό ίδιος ήταν στο σκοτάδι γιατί οι γιατροί μιλούσαν μόνο με την σύζυγο του. Προσπαθούσε να μάθει πως χάθηκαν τα παιδιά του».

«Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΨΕΙ» «Μίλησα με τον Μάνο Δασκαλάκη και μετά από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά δεν είπαμε για τα άλλα δύο παιδιά, παρά μόνο για την Τζωρτζίνα. Εγώ του συνέστησα να βγει και να μιλήσει, του σύστησα και έναν φίλο μου δημοσιογράφο. Έχει φοβηθεί και δεν θέλει να μιλήσει. Δεν ξέρω τι ξέρει ο Μάνος και αν θέλει να μιλήσει, αλλά δεν υπάρχει πολυτέλεια. Ο κύκλος έχει στενέψει, ο κύκλος έχει κλείσει», είπε ο κ. Γιάνναρος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button