ΔΙΑΦΟΡΑ

Πύργος: Βρέθηκε ο Θύμιος Μπουγάς μετά από ενάμιση μήνα που ήταν εξαφανισμένος

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος εντοπίστηκε ύστερα από ενάμιση μήνα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα, στον Πύργο, το απόγευμα του Σαββάτου (18.06.2022).

Υπήρχαν μαρτυρίες πως τον είχαν δει στη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Η ασφάλεια μαζί με την ΟΠΚΕ έκαναν ξανά έρευνες σήμερα το απόγευμα και κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Δεν είναι σίγουρο αν βρισκόταν εκεί όλες τις ημέρες.

“Ο Θύμιος βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Αασφάλειας Πύργου”, είπε στο newsit.gr ο πρόεδρος και Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης. “Είναι εκεί τώρα ο Ευθύμης, μίλησα μόλις με τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης της Ασφαλειας. Αρχικά θα κάνουν μια διαδικασία που θα χρειαστεί τώρα και έπειτα θα τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες εξετάσεις, προκειμένου να τον φροντίσουν.

Το πρωί θα ασχοληθούμε εμείς με την κοινωνική υπηρεσία να δούμε τι βοήθεια χρειάζεται και πώς θα μπορέσουμε να του προσφέρουμε”. Ο κος Κουρούκλης επισήμανε ότι ο Θύμιος Μπουγάς “είναι καλά στην υγεία του, είχε τρόφιμα, έμενε σε ένα σπίτι μόνος του και εκεί βρέθηκε από την αστυνομία που έκανε μεγάλη έρευνα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button