ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Στα ίχνη των δολοφόνων του Βαγγέλη με εντολή εισαγγελέα

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star press, οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Ιωαννίνων για πρόκληση σωματικών βλαβών στον Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι προσωποποιημένες.

Με βάση πάντα την ίδια πηγή, αφορούν τουλάχιστον πέντε σπουδαστές της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, που είτε εξακολουθούν να φοιτούν είτε έχουν αποφοιτήσει . Πρόκειται για άτομα που είχαν κάνει τη ζωή του Βαγγέλη εφιάλτη.

Στο εύλογο ερώτημα που τέθηκε στους ανθρώπους που χειρίζονται την υπόθεση για το πώς είναι δυνατόν η Αστυνομία να μιλά εξ αρχής για αυτοχειρία και τώρα πλέον να μιλάμε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας δήλωσε στη «Star press»:

«Σαφέστατα η Εισαγγελία αξιολόγησε το υλικό και έκρινε ότι πρέπει να ασκηθούν διώξεις». Ταυτόχρονα ανέφερε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο κάποιες φορές η Αστυνομία λόγω μεγάλου όγκου υποθέσεων- να μην έχει τον χρόνο να ασχοληθεί όσο πρέπει. Παράλληλα, ο κ. Μπούκας νιώθει δικαιωμένος, καθώς ήταν ο μόνος που έλεγε ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας του Βαγγέλη: “Λόγω της εμπειρίας μου έλεγα συνέχεια και επιμένω ότι δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε και να βλέπουμε όλες τις πλευρές μιας υπόθεσης».

Την ικανοποίησή του για την ανατροπή στην υπόθεση εξέφρασε και ο θείος του 20χρονου, ο Γ. Βιρδιαδάκης. Αναφέρει στη «Star press»: « Είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει κάποια στιγμή και αυτό το παιδί να δικαιωθεί. Περιμένουμε πλέον τον ανακριτή να κάνει τη δουλειά του», δήλωσε τονίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στις Αρχές και δεν θέλει να κατηγορηθεί κάποιος αδίκως.
ΠΗΓΗ: Star press

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button