ΔΙΑΦΟΡΑ

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 16χρονου Βασίλη-Σε σοκ οι γονείς του

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 16χρονου Βασίλη-Σε σοκ οι γονείς του

Ο επίλογος της τραγωδίας του θανάτου του Βασίλη Πλούμη, γράφτηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Μεσολογγίου. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 16χρονου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παλικάρι τους χάθηκε. Από νωρίς συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, είχαν κατακλύσει το χώρο έξω από τον Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη.

  • Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλάκης έχασε τη ζωή του, πέφτοντας το περασμένο Σάββατο, από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στην Πλώσταινα Μεσολογγίου.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη το πρωί, ολοκληρώθηκε-σύμφωνα με τον ιστότοπο sinidisi-η διαδικασία λήψης και μεταφοράς των οργάνων από τον 16χρονο. Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς του άτυχου ανήλικου, έδωσαν το πράσινο φως στους ιατρούς να προχωρήσουν στη διαδικασία δωρεάς οργάνων. Ο 16χρονος με τον θάνατο του δίνει ζωή σε πέντε συνολικά άτομα. Σύμφωνα με δήλωση του Ανδρέα Ηλιάδη, Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», το ήπαρ μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι νεφροί και οι κερατοειδείς σε νοσοκομεία των Αθηνών.

Δείτε εικόνες απο το τελευταό αντίο στον μικρό Βασίλη.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button