ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρεμπέτισσα Μαριώ: «Ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος μου, μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωή μου»

Ρεμπέτισσα Μαριώ: «Ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος μου, μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωή μου» Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε η Μαριώ. Η γνωστή ρεμπέτισσα για πρώτη φορά αποκάλυψε την συγγένειά της με τον Άγιο Παΐσιο.

«Είχα πάει στα Ιωάννινα, ήρθαν δύο κορίτσια στη ρεσεψιόν και μου άφησαν ένα σημείωμα. Συναντηθήκαμε και μου είπαν ότι είναι δεύτερες ξαδέλφες μου. Ρώτησα από πού είμαστε ξαδέλφες και μου είπαν “η μαμά σου και ο θείος ο Παΐσιος είναι πρώτα ξαδέλφια”.

Ο παππούς Παΐσιος ήξερε για μένα και λέω φαντάζομαι τι θα λέει για μένα που τραγουδάω ρεμπέτικα. Άκουγα ιστορίες ότι είναι θαυματουργός και δεν ήξερα ότι είναι θείος μου. Ένιωσα ότι είμαι κοντά στον Θεό, όταν έμαθα ότι είναι φίλος μου», ανέφερε αρχικά η Μαριώ.

Και πρόσθεσε η Μαριώ για τον Άγιο Παΐσιο: «Ζήτησα από τον Άγιο Παΐσιο να με βοηθήσει να κόψω το τσιγάρο. Την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησα και δεν ήθελα να καπνίσω. Σηκώνομαι, φτιάχνω καφέ και δεν πήρα τσιγάρο. Από τότε δεν θέλω να καπνίσω. Μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου και δεν θα το ξεχάσω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου», είπε στην κάμερα του Mega.

πηγη newsthessaloniki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button