ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για τη Βασίλισσα – Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Η αδερφή του βασιλιά Κωνσταντίνου και της πριγκίπισσας Ειρήνης, Βασίλισσα Σοφία, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/4, εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας ανέφερε ότι η βασίλισσα Σοφία, η οποία είναι σήμερα 85 ετών, εισήχθη στην κλινική Ruber με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση των γιατρών. Η βασίλισσα Σοφία χαίρει εξαιρετικής υγείας και δεν έχει νοσηλευτεί ποτέ στο παρελθόν σε νοσοκομείο.

Η τελευταία φορά που πήγε σε κέντρο υγείας ήταν στις 30 Ιανουαρίου 1968 για να φέρει στον κόσμο τον μικρό της γιο, βασιλιά Φελίπε.

Σύμφωνα με το περιοδικό ¡HOLA!, η βασίλισσα Σοφία φρόντιζε πάντα τη διατροφή της με καλές συνήθειες. Έκανε σκι, ιππασία, έπαιξε τένις και στα νιάτα της έγινε εφεδρικό μέλος της ελληνικής ομάδας ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960.

Απολαμβάνει απλό φαγητό και πιάτα που περιλαμβάνουν λαχανικά, φρέσκα λαχανικά, δημητριακά, τυριά και φρούτα. Δεν πίνει σχεδόν καθόλου αλκοόλ, αν και της αρέσει το κόκκινο κρασί και λατρεύει τη σοκολάτα.

Της αρέσει να διαβάζει, να ζωγραφίζει, να παρακολουθεί σειρές (δραματικά) και κλασική μουσική. Στην πραγματικότητα είναι μεγάλη λάτρης της μουσικής με γούστα τόσο διαφορετικά όπως ο Μότσαρτ, ο Χέντελ, συμπεριλαμβανομένων των Beatles, Dire Straits, Julio Iglesias, Adele, Coldplay, Bruce Springsteen και Los Boleros.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button