ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε ξαφνικά από την ζωή, ο Θανάσης Τσαλόπουλος.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΚ Θεσσαλίας για την απώλεια του Θ. Τσαλόπουλου

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε ξαφνικά από την ζωή, ο Θανάσης Τσαλόπουλος.

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε ξαφνικά από την ζωή, ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Φαρσάλων, αγροτοσυνδικαλιστής από το Ευϋδριο Φαρσάλων Θανάσης Τσαλόπουλος. Ο εκλιπών αντιμετώπισε ένα σοβαρό και ανυπέρβλητο πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά. Με αφορμή την είδηση του θανάτου η Συντονιστική Ομάδα Εργασίας Προοδευτική Αγροτική Κίνηση (ΠΑΚ) Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί, την απροσδόκητη απώλεια του πολύ καλού μας φίλου, του αγροτοσυνδικαλιστή από το Μ. Ευίδριο Φαρσάλων, Θανάση Τσαλόπουλου. Ο φίλος Θανάσης Τσαλόπουλος άφησε το δικό του αποτύπωμά στο αγροτικό κίνημα, συμμετέχοντας ενεργά όλα τα χρόνια της ζωής του, έχοντας «θητεύσει» πλάι στους αείμνηστους Γιάννη Πατάκη και Βαγγέλη Μπούτα, ενώ παράλληλα ήταν ενεργός στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπηρετώντας και τους δύο θεσμούς με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση.Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και να ευχηθούμε καλό παράδεισο! Αντίο αγαπημένε μας Θανάση, θα είσαι πάντα στη σκέψη μας!”

πηγη ertnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button