ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα – Συντετριμμένη η μητέρα του

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα – Συντετριμμένη η μητέρα του

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον Πάνο Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού. Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο, ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μοιραία στιγμή.
Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Στύψη Λέσβου, έχει φτάσει ήδη η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, κάτοικοι του χωριού που τον γνώριζαν προσωπικά και τον αγαπούσαν, αλλά και πρώην συμπαίκτες του από το Power Of Love, με τους οποίους είχε έρθει πολύ κοντά και διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πώς επιθυμία του Πάνου Ζάρλα, αλλά και της οικογένειάς του, αντί στεφάνων στη μνήμη του, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Παρόλα αυτά, αγαπημένοι του άνθρωποι, όπως οι γονείς της Στέλλας Μιζεράκη και οι αδερφές του, θέλησαν να στείλουν και στεφάνια στην

πηγη gkourou.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button