ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κώστας Κεφαλογιάννης! Συνεχίζει να δίνει μάχη!

Συνεχίζει να δίνει μάχη ο Κώστας Κεφαλογιαννης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πληροφορίες του cretapost.gr, ετοιμαζόταν να μεταβεί στη Λάρισα προκειμένου να κάνει την αποθέραπεία του, ωστόσο δεν πρόλαβε καθώς χρειάστηκε να μπει εκ νέου στην Εντατική.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο επιδεινώθηκε, την περίοδο του Πάσχα.

Η εικόνα της υγείας του «επέβαλε» την παραμονή του στη ΜΕΘ απ’ όπου κατάφερε να βγει πριν από λίγο διάστημα, προσωρινά νικητής! Παρά την “είδηση” του θανάτου που κυκλοφόρησε πριν λίγο, ο άνθρωπος συνεχίζει να δίνει μάχη και παραμένει εν ζωή!

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης έχει ένα παιδί, και είναι συγγενής του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα είχε χάσει και στενή του συνεργάτη!

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις διακοπές ο Στέλιος Ντιροκάλτσης!

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 75 ετών, προδομένος από την καρδιά του, στη Σκιάθο όπου βρισκόταν για διακοπές, ο Στέλιος Ντιροκάλτσης, Τρικαλινός επιχειρηματίας και ένας από τους παλαιότερους αλλαντοποιούς στην Ελλάδα.

Ο εκλιπών είχε πρόσφατα εγχειριστεί για καρδιολογικό πρόβλημα και όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά.

Μαζί με τον αδερφό του Βάϊο Ντιροκάλτση είχαν δημιουργήσει την ομώνυμη βιομηχανία αλλαντικών η οποία πριν λίγα χρόνια διέκοψε τη λειτουργία της.

Είχε χρηματίσει μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΘΣΕ.

Ήταν παντρεμένος με την Πόπη Ντιροκάλτση, πρώην δημοτική σύμβουλο Τρικάλων, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Φρόσω, ενώ είχε τη χαρά να δει και εγγόνια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button