ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε σοκ όλη η Κέρκυρα. Ο ξαφνικός θάνατος της όμορφης Ελένης πάγωσε φίλους και συγγενείς

Σε σοκ όλη η Κέρκυρα. Ο ξαφνικός θάνατος της όμορφης Ελένης πάγωσε φίλους και συγγενείς

Η 29χρονη, μητέρα δύο παιδιών, Ελένη Χανδρινού βρέθηκε νεκρή από συνοδό άλλου παιδιού που ακούγοντας το κλάμα του μωρού έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες φώναξε τους γιατρούς προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος» είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Οι γιατροί σοκαρισμένοι τηλεφώνησαν αμέσως στον σύζυγό της λέγοντας του αρχικά πως η 29χρονη δεν αισθάνεται καλά και εκείνος αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ όπως και όλη η οικογένεια. «Δυο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 – 3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο» είπε στενός φίλος της οικογένειας ενώ σημείωσε ότι η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρυσμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. Απαντήσεις για την απίστευτη αυτή τραγωδία θα δώσει αύριο η ιατροδικαστική εξέταση.

 

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button