ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε σοκ τα τρία παιδιά της – Νεκρή στα 43 της η Ευδοκία Μπακόλα

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία του Αιτωλικού και της Μάστρου το άκουσμα του χαμού της 43χρονης Ευδοκίας Μπακόλα.

Η Ευδοκία νοσηλευόταν για αρκετό καιρό στο Γενικό Νοσοκομείο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην μάχη με τον covid-19.

Κατέληξε το πρωί της Τετάρτης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της. Ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Θρήνος σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια της χώρας – Νεκροί απο τον κορονοϊό και ο πατέρας και ο γιος

Θλίψη στην κοινωνία του Πύργου έχει προκαλέσει ο θάνατος του επιχειρηματία Χαράλαμπου Βένδρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊό σε ηλικία 66 ετών και έξι μήνες μετά τον θάνατο του γιου του Σωτήρη.

Ο Λάμπης διατηρούσε ένα από τα πρώτα καταστήματα με κυνηγετικά είδη στην Ηλεία, πάντα στην οδό Ερμού, με την μοίρα όμως να παίζει άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια, αφού μέσα σε έξι μήνες “χάθηκαν” πατέρας και γιος.

Ο 66χρονος ήταν ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας, επιτυχημένος σε αυτό που έκανε, με ιδιαίτερη αγάπη για το κυνήγι και είχε συγκροτήσει μια οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε και διεύρυνε μαζί με τον πρόσφατα αδικοχαμένο γιο του Σωτήρη και τη συνδρομή της συζύγου του, Γιάννας, την όποια είχε πάντα στο πλευρό του, όπως και τις κόρες του.

Ο Λάμπης ήταν ένας ευφυής άνθρωπος, διατηρούσε συνήθως χαμηλούς τόνους και είχε παντού φίλους. Είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 10 του μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον κορονοϊό και να κρατηθεί στη ζωή.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button