ΔΙΑΦΟΡΑ

Σεισμός στη Σάμο: Νεκροί οι μαθητές που καταπλακώθηκαν από τον τοίχο

Σεισμός: Ανείπωτη θλίψη στη Σάμο με δύο νεκρά παιδιά που καταπλακώθηκαν από τοίχο στο κέντρο της Σάμου – Πώς έγινε η τραγωδία

Δυστυχώς, οι χειρότεροι εφιάλτες επιβεβαιώθηκαν, τα 6,7 Ρίχτερ που «χτύπησαν» τη Σάμο, είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο παιδιών.

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 17 ετών, μαθητές λυκείου, βρήκαν τραγικό θάνατο, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, όταν καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης της Σάμου.

Πώς έγινε η τραγωδία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως γύρω από το δυστύχημα. Τα δύο παιδιά, λίγη ώρα μετά το σεισμό, έφευγαν από το σχολείο τους. Την ώρα που περνούσαν από στενό δρόμο της πόλης, τοίχος από παλιό κτίσμα κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να απεγκλωβιστούν ζωντανά τα παιδιά δεν τα κατάφεραν.

Το σημείο, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, όπου έχασαν την ζωή τους τα δυο παιδιά ήταν πολύ στενό και πιθανότατα δεν μπόρεσαν να προφυλαχθούν.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button