ΔΙΑΦΟΡΑ

Σεισμός στην Κρήτη: Το θύμα βρισκόταν στην εκκλησία για την αναστήλωσή της – 11 οι τραυματίες

Φονικός αποδείχθηκε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κρήτη – Ένας άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Ένας 62χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από τον φονικό σεισμό που έπληξε το νησί της Κρήτης το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, νεκρός ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία της ΕΜΑΚ ο εργάτης που είχε καταπλακωθεί από τη στέγη που κατέρρευσε από τον σεισμό στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία έξω από το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Ό άτυχος άνδρας ήταν πατέρας 2 παιδιών, ενώ πρόσφατα είχε γίνει και παππούς. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η εκκλησία είχε προβλήματα στατικότητας και ο άτυχος 62χρονος είχε αναλάβει την αναστήλωσή της. Η μοίρα ωστόσο του έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ τον βρήκε μέσα στον ιερό ναό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τους εννέα τραυματίες οι 8 είναι ελαφρά και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγειας, ενώ οι τρεις φέρουν κατάγματα και διακομίστηκαν στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button