ΔΙΑΦΟΡΑ

Σεισμός στο Ηράκλειο: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» του 62χρονου – Τραγική φιγούρα ο γιος του

Κρήτη: Ο 62χρονος οικοδόμος καταπλακώθηκε από τον τρούλο της εκκλησίας του προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, όπου εκτελούσε εργασίες, όταν σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός.

Μία μέρα μετά τον καταστροφικό σεισμό των 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην Κρήτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μάρθας στη Βιάννο, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτισαν τον άτυχο συχωριανό τους.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα του σεισμού ο Ιάκωβος Τσαγκαράκης βρισκόταν μέσα στην εκκλησία του προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τόνους πέτρας και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τραγική φιγούρα ο γιος του που βρισκόταν στο σημείο και τραυματίστηκε και ο ίδιος, αλλά είδε τον πατέρα του να χάνεται κάτω από τα συντρίμμια.

Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 62χρονο Ιάκωβο ο οποίος είχε κάνει τάμα να σώσει την εκκλησία που τελικά τον καταπλάκωσε.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button