ΔΙΑΦΟΡΑ

Σερβία: «Σχεδίαζε να τον σκοτώσει πολύ καιρό τώρα», λέει ο γιος της γυναίκας που δολοφόνησε και μαγείρεψε τον άντρα της

Μπροστά στα μάτια της κόρης και του γιου της Τερέζα εκτυλίχθηκε το έγκλημα – Παραμένουν όλοι σοκαρισμένοι – Τι μπορεί να «πυροδότησε» την φρικιαστική δολοφονία του 42χρονου από την Τερέζα

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στις αρχές του Μαΐου στην πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας. Εκεί, η 46χρονη Τερέζα Πέριτς, μαχαίρωσε τον 42χρονο σύντροφό της, Σρτζάν, στον ύπνο του, ακολούθως τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο κόβοντας τα πόδια του, στη συνέχεια του έβγαλε τα όργανα και τα μαγείρεψε σε κατσαρόλα. Μάλιστα, όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της κόρης της 46χρονης, την οποία απέκτησε από τον πρώτο γάμο της. Η μικρή κόρη της Τερέζα μετάφερε στον αδερφό της όλα όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

«Είναι αλήθεια ότι η μητέρα μου σχεδίαζε να τον σκοτώσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι ψυχικά άρρωστη. Δεν πήρα στα σοβαρά τις απειλές της, παρόλο που ήταν θυμωμένη με εκείνον εδώ και πολύ καιρό», λέει ο Νταμίρ και προσθέτει: «Μια φορά έβαλε φωτιά στο κρεβάτι του. Ήταν ακραία στα συναισθήματά της η μητέρα μου. Το μοιραίο βράδυ, έπρεπε να συναντήσω την αδερφή μου. Με πήρε τηλέφωνο και είπε να τηλεφωνήσω επειγόντως στην αστυνομία. Απλώς είπε: «Η μαμά σκότωσε τον Σρτζάν». Τον μαχαίρωσε στην κρεβατοκάμαρα και κατάφερε να βγάλει τα προς την κουζίνα. Εκεί συνέχισε να τον μαχαιρώνει. Τα τελευταία του λόγια ήταν: ”Καλέστε ασθενοφόρο”».

Συνεχίζοντας, ο Νταμίρ μιλώντας για εκείνο το βράδυ ανέφερε: «Έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και βρήκα την αδερφή μου που κλαίει στη γωνία του δρόμου. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο σπίτι, αλλά στην αρχή δεν ήθελε να ανοίξει η μητέρα μου. Κάποια στιγμή ακούσαμε το αλυσοπρίονο, αλλά σύντομα έκλεισε. Νόμιζα ότι μπλόφαρε, ότι ήθελε να μας τρομάξει. Όταν απείλησα τη μητέρα μου ότι θα καλέσω την αστυνομία, μας άνοιξε την πόρτα. Στο σαλόνι είδα πόδια στο πάτωμα. Η επόμενη σκηνή ήταν σαν από την ταινία ”Texas Massacre”. Ένα διαμελισμένο σώμα σε μια λίμνη αίματος. Τη ρώτησα τι σκόπευε να κάνει, προσποιούμενος ότι ήταν στο πλευρό της. Είπε ότι σχεδιάζει να διαμελίσει ολόκληρο το σώμα και να το πετάξει σε διαφορετικές τοποθεσίες. Είπε επίσης ότι ήθελε να βράσει μέρη του σώματος για να χωρίσει τα κόκαλα από το κρέας», είπε ο νεαρός.

Σοκαρισμένοι ιατροδικαστές και αστυνομικοί. Οι ιατροδικαστές και οι αστυνομικοί που πήγε στο σπίτι που έγινε το έκλημα 20 ημέρες αργότερα μετά δεν μπορούσαν να συνέλθουν από αυτό που αντίκρισαν.  «Ήταν όλη ματωμένη και αποπροσανατολισμένη. Είδαμε και εικόνες από την έρευνα, ήταν τρομακτικό. Μια τόσο μικρή γυναίκα κατάφερε όχι μόνο να σκοτώσει έναν άντρα, αλλά και να τον διαμελίσει και να αρχίσει να μαγειρεύει όλα τα όργανα, μπορείτε να το φανταστείτε; Νεφρά, καρδιά, πέος. Και μαγείρεψε ένα ολόκληρο ανθρώπινο πόδι σε μια ειδική κατσαρόλα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που σας λέω» είπε ένας εκ των ιατροδικαστών.

«Δεν μας άφησαν να τη δούμε, αλλά της στείλαμε πράγματα. Γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στη φυλακή Ζρενιαμίν, αλλά επειδή τα δύο μικρότερα παιδιά είναι μάρτυρες και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, δεν μπορούν να την επισκεφτούν. Και θέλουν να δουν τη μητέρα τους – λέει ο Μιλιαγέμ Λιούτιτς, ο πρώην σύζυγος της Τερέζα που ζει με τα παιδιά του. «Δεν ήταν βίαιος άνθρωπος. Αλλά δεν του άρεσε πολύ τα παιδιά που πήγαιναν εκεί και η Τερέζα ήταν δεμένη με τα παιδιά. Γι’ αυτό μάλωναν, ενώ μια άλλη εκδοχή είναι ότι ζήλευε. Το μόνο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι θα μπορούσε να την είχε θυμώσει τόσο πολύ» εξηγεί ο Λιούτιτς. πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button