ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικό: 7χρονος πουλάει λεμονάδες για να βοηθήσει τη μητέρα του που πάσχει από καρκίνο(BINTEO)

Ο 7χρονος Luke Engelman βρήκε τον πιο ωραίο και πρωτότυπο τρόπο για να βοηθήσει τη μητέρα του που πάσχει από καρκίνο –διαγνώστηκε με λέμφωμα πριν δυο χρόνια, λίγο μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Λόγω έλλειψης χρημάτων –πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μια νέα θεραπεία στο Μεξικό αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα- σκέφτηκε να πουλήσει σπιτικές λεμονάδες για να συγκεντρώσει ποσό που χρειάζεται.
Όταν οι κάτοικοι της πόλης Τίγκαρντ έμαθαν την συγκινητική αυτή πρωτοβουλία του, έτρεξαν να αγοράσουν τις λεμονάδες του από την αυλή του σπιτιού του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή το 7χρονο αγόρι έχει συγκεντρώσει 9.000 δολάρια. Η θεραπεία όμως κοστίζει 58.000 δολάρια, αλλά αυτό δεν τον πτοεί καθόλου, μια και είναι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα τα καταφέρει.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:
 

πηγη  peoplegreece

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button