ΔΙΑΦΟΡΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Δημήτρη Κοϊνάκη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Δημήτρη Κοϊνάκη

Σήμερα στις 17.00 στο Ναό της Αγίας Φωτεινής θα δοθεί το τελευταίο αντίο για τον 22 χρονο Δημήτρη Κοϊνάκη που έχασε τη ζωή του μετά από ένα τροχαίο που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

  • Τα ξημερώματα της Δευτέρας όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΜΕΘ και διευθυντής ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης, που μίλησε στο Ράδιο Λασίθι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη των οργάνων του 22χρονου, και συγκεκριμένα το συκώτι, τα νεφρά και οι κερατοειδείς, και άμεσα είναι προγραμματισμένες οι μεταμοσχεύσεις στους συμβατούς λήπτες των οργάνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κιούλπαλης τόνισε πως “τέτοια περιστατικά, και ιδιαίτερα όταν αφορούν νέους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία είναι πάντα σοκαριστικά για κάθε γιατρό όση εμπειρία κι αν έχει, όμως είναι είναι εξίσου συγκλονιστική και η προσφορά από τις οικογένειες να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση”,όπως λέει, “πρώτη η οικογένεια ήταν που πρότεινε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της για μεταμόσχευση σε περίπτωση που ο θάνατος ήταν οριστικός, κάτι που ήταν και το πιθανότερο σενάριο. Ένα μήνυμα ζωής” όπως το χαρακτήρισε, “αφού ένα κομμάτι του γιου τους θα συνεχίσει να ζει αλλού, και παράλληλα μια πράξη που μπορεί να δώσει κίνητρο και σε άλλους να κάνουν το ίδιο, αν χρειαστεί, χαρίζοντας ζωή εκεί που υπάρχει ανάγκη”.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button