ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκηνές αλλοφροσύνης. Αυτοκτόνησε γιατί χώρισε ο 27χρονος Παναγιώτης. Ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία

Σκηνές αλλοφροσύνης. Αυτοκτόνησε γιατί χώρισε ο 27χρονος Παναγιώτης. Ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία

Η απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει την κοινωνία του Ηρακλείου γράφτηκε περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης με τον πιο δραματικό τρόπο, στην πύλη Ιησού.

Περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες φρικιαστικών στιγμών όταν κάτω από συνθήκες, που εξακολουθούν να βρίσκονται υπό διερεύνηση, ο άτυχος νεαρός βούτηξε στο κενό από τα ενετικά τείχη.

Δυο γυναίκες οδηγοί υπέστησαν ισχυρό σοκ προσπαθώντας να αποφύγουν το σώμα του 26χρονου. Ένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν κατάφερε να τον αποφύγει, ενώ με υπερπροσπάθεια κατάφερε να σταματήσει ένα μηχανάκι.

Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης με περαστικούς και καταστηματάρχες να προσπαθούν να εξηγήσουν στην οδηγό, που βρισκόταν στα όρια του νευρικού κλονισμού, ότι είχαν δει τον άτυχο νεαρό να πέφτει στο κενό και δεν τον παρέσυρε η ίδια όπως πίστεψε βλέποντας μπροστά της το νεκρό παλικάρι.

Το δράμα, όμως, δεν είχε κορυφωθεί ακόμη. Οι κραυγές πόνου και αγωνίας της μητέρας του Παναγιώτη που έφτασε τρέχοντας στο σημείο και αντίκρισε νεκρό τον 27χρονο ράγισαν καρδιές.

Το κατάστημα της οικογένειας του άτυχου νεαρού που είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την πύλη Ιησού. Αναπόφευκτα οι γονείς και ο αδελφός του Παναγιώτη ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τις πιο σκληρές στιγμές αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.

Ο θρήνος και η οδύνη απλώθηκε γρήγορα στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου όπου βρίσκεται το κατάστημά τους. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας αδυνατούν να συλλάβουν το μέγεθος της τραγωδίας. Κανείς δεν μπορεί να βρει λόγια παρηγοριάς για την τραγική μάνα, τον πατέρα του 27χρονου που προσπαθούσε να σταθεί δυνατός μπροστά στο

μεγαλύτερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει έναν γονιός, και τον αδελφό του ο οποίος απαρηγόρητος αναζητά απαντήσεις στο μεγάλο «γιατί» αυτής της τραγωδίας.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει η αστυνομικοί, το κίνητρο της αυτοκτονίας ήταν η ερωτική απογοήτευση που είχε δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Τα πάντα εξελίχθηκαν με κινηματογραφική ταχύτητα και δίχως να υποψιαστεί κανείς το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ήταν με την παρέα του σε καφετέρια στο κέντρο του Ηρακλείου.

Κάποια στιγμή αποχώρησε, προκειμένου να διευθετήσει ορισμένες δουλειές της επιχείρησης, όπως είπε χαρακτηριστικά. Πράγματι, πήγε στο κατάστημα που διατηρεί η οικογένειά του και είπε ότι θα απουσιάσει για λίγα λεπτά.

Λίγα μέτρα παρακάτω ήταν το σημείο που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ανέβηκε στην Πύλη του Ιησού και βούτηξε στο κενό.

Νωρίτερα, περίπου στις 5 το απόγευμα ο 27χρονος έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ζητώντας – μεταξύ άλλων – συγνώμη

για τον πόνο που θα προκαλέσει. Στο ίδιο μήνυμα, μάλιστα, εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αυτόχειρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ενώ προέρχεται από γνωστή οικογένεια του νησιού.

Όπως φαίνεται, ο νεαρός δεν άντεξε τον χωρισμό του με την κοπέλα του την οποία λάτρευε και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε φανερώσει κάποιο δείγμα κατάθλιψης ή απογοήτευσης. Κανείς δεν είχε υποψιαστεί ότι θα έβαζε τέλος στην ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκαν και πάρα πολλοί φίλοι του 26χρονου από το club των original του Ηρακλείου στους οποίος ο 27χρονος φαίνεται να είχε αφήσει «παραγγελιά» να βρεθούν όλοι μαζί σαν μια γροθιά στην κηδεία του.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button