ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκότωσε τον παραπληγικό γιο του και μετά αυτοκτόνησε – Το άλμα από γέφυρα 55 μέτρων και το σημείωμα

Σαν σήμερα το 2014 ο πρώην ολυμπιονίκης σκότωσε τον γιο του και μετά αυτοκτόνησε.

Ο Γιούργκεν Μπριούμερ υπήρξε γυμναστής, φυσιοθεραπευτής, αλλά και Ολυμπιονίκης. Όμως, ποτέ δεν άντεξε τον τραυματισμό του γιου του και έβαλε τέλος στη ζωή και των δυο τους.

Ο Γιούργκεν είχε μια πλούσια καριέρα, αφού ήταν εννέα φορές πρωταθλητής γυμναστικής στη Γερμανία και έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής το 1987 και το 1989.

Από τα σιρκουί στην κλινική. Πήρε μέρος και στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 στη Σεούλ και μετά από αυτούς διηύθυνε μια πρακτική αθλητικής φυσιοθεραπείας, φροντίζοντας τη γερμανική εθνική ομάδα γυμναστικής εφήβων καθώς και διάφορες ομάδες χάντμπολ και ποδοσφαίρου.

Ο Γιούργκεν Μπριούμερ όταν είχε εγκαταλείψει το σιρκουί, είχε δημιουργήσει αυτή την κλινική φυσιοθεραπείας στη Στουτγάρδη της Βάδης-Βυρτεμβέργης, που εργαζόταν με άτομα που πάσχουν από σωματικές αναπηρίες.

Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Όλα άλλαξαν, όμως, στη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2012. Τότε, μετά από ατύχημα, ο γιος του δεν μπορούσε να περπατήσει ή να μιλήσει. Τον είχε παρασύρει όχημα και χρειαζόταν φροντίδα πλήρους απασχόλησης.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα της 25ης Φεβρουαρίου 2014 το αυτοκίνητο του 49χρονου πρωταθλητή βρέθηκε κοντά στην οδογέφυρα Κορσχ, ύψους 55 μέτρων κοντά στη Στουτγάρδη.

Πήδηξε από γέφυρα, έχοντας σκοτώσει τον γιο του .Η αστυνομία βρήκε τον Γιούργκεν στο βάθος της οδογέφυρας νεκρό. Ένας περαστικός τους είχε ειδοποιήσει αφού εντόπισε το άδειο αυτοκίνητο στη γέφυρα.

Ο Ολυμπιονίκης πήδηξε μέχρι θανάτου, αφού νωρίτερα είχε σκοτώσει τον γιο του. Τον είχε πνίξει και πέθανε από ασφυξία, όντας στο κρεβάτι του λόγω της αναπηρίας του. Ο Γιούργκεν είχε αφήσει ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι, όπου η σύζυγός του βρήκε τον 15χρονο γιο τους Σάιμον νεκρό.

Ο Μπρούμερ δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το τραύμα του γιου του και αυτοκτόνησε.

πηγη sputniknews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button