ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκοτώθηκαν ακαριαία πέντε λεπτά μετά τον γάμο τους

Σκοτώθηκαν ακαριαία πέντε λεπτά μετά τον γάμο τους

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το Τέξας των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σύγκρουσης του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν, με ένα φορτηγό, μπροστά στα μάτια των συγγενών τους και λίγα λεπτά μετά τη γαμήλια τελετή τους.

Ο Χάρλεϊ Μόργκαν, 19 ετών και η Ριάνον Μπουντρό, 20 ετών, φεύγοντας από το δημαρχείο όπου έγινε η τελετή, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Λίγα λεπτά αργότερα το αμάξι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που έσερνε τρέιλερ φορτωμένο με ένα τρακτέρ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Πίσω ακριβώς από το αυτοκίνητό τους, ακολουθούσε η μητέρα του Χάρλεϊ με την αδερφή του, οι οποίες είδαν την στιγμή του δυστυχήματος.

«Είδα το μωρό μου να πεθαίνει», δήλωσε η μητέρα του Μόργκαν, Κένια, στο KFDM, συνεργαζόμενο δίκτυο του CNNi.

«Έχω ακόμα το αίμα του στα χέρια μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να τους βγάλω έγκαιρα από το αμάξι. Θα βλέπω το φορτηγό να χτυπά και να σκοτώνει το παιδί μου κάθε βράδυ της ζωής μου, όσο ζω».

Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε, ενώ το ζευγάρι πέθανε ακαριαία..cnn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button