ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ 47χρονη μαχαίρωσε άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Σπάρτη όταν μια 47χρονη γυναίκα μαχαίρωσε έναν άνδρα 50 χρονών μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flynews.gr, η 47χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα έναν άνδρα 50 ετών.

Οι λόγοι για τον τραυματισμό του 50χρονου δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα, ενώ το περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Γυθείου, κοντά στην Τραπεζοντή. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου ύστερα από επέμβαση, κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η φερόμενη ως δράστις συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Σπάρτης, η οποία διερευνά το περιστατικό.

Δείτε επίσης

Πρώην σύντροφος Ρούλας Πισπιρίγκου: Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο

 

Αποκαλύψεις τόσο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και για τον Μάνο Δασκαλάκη έκανε πρώην σύντροφος της 33χρονης. Οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζονται και, την Κυριακή (10/04), πρώην σύντροφός της δήλωσε πως «την έχει ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στο MEGA, πρώην σύντροφος της 33χρονης ανέφερε: «Όταν τα είχα με την Ρούλα και της είπα, ύστερα από έναν μήνα, “θέλω να χωρίσουμε”, γύρισε και μου είπε πως “αν γίνει αυτό, θα πω στους φίλους σου διάφορα πράγματα που ξέρω για εσένα και μου τα έχεις εμπιστευτεί”».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της. Το πιστεύω, ναι. Γιατί απ’ ό,τι είχα ακούσει, ο Μάνος την είχε πιάσει με άλλον στο κρεβάτι. Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί της. Ένα τελευταίο μήνυμα τής είχα στείλει. “Ρούλα μου”, της λέω, “ζωή σ’ εσάς, είναι το τρίτο παιδάκι που έχεις χάσει, δεν ξέρω τι να πω” και μου απάντησε με ένα απαθητικό μήνυμα “ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά”. Αυτό». Επίσης, ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας λέγοντας ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε αργήσει να πάει επειδή «ήταν για καφέ».

«Ο Μάνος Δασκαλάκης μού είπε ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου σημείωσε πως κρατάει επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος του έχει πει πως «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και τώρα πιστεύει ότι η Ρούλα το έχει κάνει».

Κατόπιν, ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε πως οι εμφανίσεις του Μάνου Δασκαλάκη στα μέσα είναι πολύ διαφορετικές και δεν μπορεί να το εξηγήσει ενώ -όπως λέει χαρακτηριστικά- «δεν θέλει να πιστέψει πως μπορεί ο 30χρονος να είναι συνένοχος«. Τέλος, ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου χαρακτήρισε την 33χρονη ως «έναν πονηρό άνθρωπο και πολυ σκληρό», γι’ αυτό και εκτιμά πως «δεν θα ομολογήσει τίποτα».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button