ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ : Άφησε μόνο 18 μηνών μωρό για να πάει διακοπές-Το κοριτσάκι πέθανε από ασιτία

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το περιστατικό που συνέβη στην Ιταλία, και συγκεκριμένα λίγο έξω από το Μιλάνο, καθώς μια μητέρα άφησε μόνο στο σπίτι ένα κοριτσάκι 18 μηνών για να πάει διακοπές. Το παιδί πέθανε τελικά από ασιτία.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Alpha στην Ιταλία, η 37χρονη μητέρα παράτησε για 6 ημέρες μόνη την 18 μηνών κόρη της στο σπίτι προκειμένου να πάει διακοπές με τον νέο της σύντροφο. Οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα στο νεκρό παιδάκι ένα μπιμπερό γάλα και ηρεμιστικά χάπια. Το βρέφος πέθανε την 5η ημέρα, λίγες ώρες πριν η μητέρα του γυρίσει σπίτι. Μάλιστα, η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι ήξερε πως η κόρη της μπορεί να πεθάνει, αλλά η νέα της σχέση ήταν πιο σημαντική.

Η γιαγιά του παιδιού είπε ότι η κόρη της είναι ένα τέρας, ενώ αποκάλυψε ακόμη μία απίστευτη ιστορία που συνέβη μόλις μερικούς μήνες πριν και όταν το μωρό ήταν νεογέννητο. Η μητέρα του το άφησε με πυρετό, ενώ ήταν 2 μηνών, προκειμένου να πάει στο Μονακό.

Οταν η Αλέσια Πιφέρι επέστρεψε, διαπίστωσε πως η κόρη της είναι νεκρή. Ζήτησε βοήθεια από μια γειτόνισσα που κάλεσε την αστυνομία. Σύντομα οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ασυνέπειες μεταξύ όσων είπε αρχικά η 37χρονη γυναίκα πως είχε συμβεί και πως το βρέφος είχε πεθάνει από ασιτία. Οι αρχές κάλεσαν την -άνεργη- Αλέσια για ανάκριση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν ανεξήγητα διαυγής, συγκροτημένη και αρνήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Δεν έκλαψε ποτέ. Ούτε καν δάκρυσε.

Αποκάλυψε πως πριν φύγει για το Μπέργκαμο την Πέμπτη 13/7, είχε κάνει μπάνιο την κόρη της, της άλλαξε πάνα και την έβαλε στην κούνια, δίνοντας της ένα μπουκάλι με γάλα. Είπε πως τις έξι ημέρες της απουσίας της, επισκέφτηκε κάποιες φορές το Μιλάνο, συνοδεύοντας τον φίλο της σε κάποια επαγγελματικά ραντεβού που είχε, χωρίς όμως να πάει στο σπίτι να δει το παιδί. Ο φίλος της κατέθεσε ότι η Αλέσια του είχε πει πως η Ντιάνα ήταν με τη θεία της, διακοπές.

Ομολόγησε πως είχε πλήρη επίγνωση των σοβαρών συνεπειών που υπήρχαν από την αμέλεια της, ενώ αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που άφησε μόνο το βρέφος. Τις προηγούμενες είχε αρκεστεί -όπως είπε- σε ένα σαββατοκύριακο και έλεγε στον σύντροφο της πως είχε προσλάβει babysitter. Η ‘Γιασμίν’ όμως, δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο.

 

πηγη aftodioikisi.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button