ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Έφυγε από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής Λάκης Δημακόπουλος

Θρήνος στην Αναγέννηση Φαρσάλων, αλλά και στο φίλαθλο κοινό της πόλης στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αποστόλη (Λάκη) Δημακόπουλου που “έφυγε” σε ηλικία 62 ετών.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην αγαπημένη του ομάδα με ήθος και αυταπάρνηση, προσφέροντας πολλά στο φαρσαλινό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση της Αναγέννησης Φαρσάλων αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι στη σορό του και να παραστεί στη κηδεία του, που έγινε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου στις 10:30 π.μ.

Τον “τελείωσε” ο καρκίνος – Νεκρός ο δημοσιογράφος Γιώργος Δεληγιάννης

Θλίψη σκόρπισε, η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Δεληγιάννη, ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο από τον περασμένο Οκτώβρη. Ο Γιώργος, ήταν μόλις 47 ετών και εργαζόταν στον ΑΣΤΡΑ από τον Οκτώβρη του 1999. Η κηδεία του θα τελεστεί από την εκκλησία Παναγία Ευαγγελίστρια, στην Κλήρου. Τον συνάδελφο αποχαιρετούν μηνύματα φίλοι και συνάδελφοι.

Θλίψη για τον θάνατο του εκφράζει το Γραφείο Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «ο θάνατος του αποτελεί απώλεια για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αιωνία του η μνήμη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Στο δικό του μήνυμα ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος, έγραψε: Δεν υπάρχουν λόγια όταν χάνεται άδικα ένας νέος άνθρωπος. Πόσο δε όταν πρόκειται για ένα αδαμάντινο χαρακτήρα , συνεπή και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ικανότητες συνάδελφο. Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο . Κουράγιο στην οικογένεια του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button