ΔΙΑΦΟΡΑ

Σόκ έφυγε απο την ζωή η 17 χρονη Φενίννα Βασίλου ανήμερα το Πάσχα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο, από τον θάνατο μίας 17χρονης κοπέλας, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. Η γιορτή μετατράπηκε σε θρήνο για τη οικογένεια και τους φίλους της Φενίννας Βασίλου, η οποία έπασχε από σπάνια νόσο από τα 14 χρόνια και δυστυχώς κατέληξε νικημένη από τον θάνατο.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία “Άτλας Βόλου”, ενώ ήταν μαθήτρια του 4ου Λυκείου Βόλου.  Συναθλητές της και συμμαθητες της έχουν βυθιστεί στο πένθος. Αφήνει πίσω τους γονείς της και έναν μικρότερο αδερφό. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την είδηση του θανάτου της 17χρονης Φεννίνας Βασιλού, αθλήτριας της «Αθλητικής Ακαδημίας Άτλας Βόλου», που έφυγε από τη ζωή νικημένη από σπάνια νόσο ανήμερα του Πάσχα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος, τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του άτυχου κοριτσιού, λέγοντας με τον δικό τους τρόπο το τελευταίο αντίο.

«Είναι κάτι τέτοιες μέρες που δοκιμάζεται η ανθρώπινή μου υπόσταση… Νιώθω μεγάλη οργή !!! Είναι όμως τόσο τεράστια η θλίψη μου που δεν μπορώ να γράψω και να εκφράσω αυτό που νιώθω… Αν Είσαι πραγματικά εκεί πάνω…πάρε κοντά σου αυτόν τον Άγγελο που στέρησες από μας!!! Αντίο αστέρι μου γλυκό, αντίο κοριτσάκι μου υπέροχο… θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μας να μας χαμογελάς!!!»

Τραγωδία στην Πάτρα: Λουλούδια και φαναράκια στο σημείο που σκοτώθηκε ο 31χρονος

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που έλαβε χώρα το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν την Ανάσταση, όταν ο 31χρονος πυγμάχος, Χρήστος Σταυρόπουλος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Πάτρας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, φίλοι και συγγενείς άφησαν λίγα λουλούδια και αναμμένα φαναράκια στο σημείο που ο Χρήστος Σταυρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή.

Όλα συνέβησαν στην οδό Κοζάνης -λίγο πάνω από το νοσοκομείο «Ολύμπιο»- όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλο που οδηγούσε ο 31χρονος συγκρούσθηκε με διερχόμενο Ι.Χ.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button