ΔΙΑΦΟΡΑ

Ομολόγησε ο Δολοφόνος της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου: Τη Σκότωσε και κατέληξε έξω από εκκλησία να τραγουδά και να χορεύει

Ο δράστης του φρικτού εγκλήματος στην Αίγινα ομολόγησε την πράξη του

Νεά στοιχεία για την άγρια μητροκτονία στην Αίγινα.

O 46χρονος που οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά και φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του με θύμα την 73χρονη ηθοποιό Μαρία Μπονίκου. Χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει τη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω απο την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Εκεί, στη μια τα ξημερώματα οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία καθώς ο μητροκτόνος, είχε βάλει δυνατά τη μουσική, τραγουδούσε και έκανε φασαρία. Ο άντρας οδηγήθηκε στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Πειραιά με εντολή εισαγγελέα θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση ενώ αργά το βράδυ ομολόγησε την πράξη του.

Η δολοφονία της ηλικιωμένης προσδιορίζεται στις 20:00-21:00, βρέθηκε ημίγυμνη σε ύπτια θέση, ενώ ο μητροκτόνος της ειχε τοποθετήσει και σακούλα στο κεφάλι. Έφερε τραύματα στο λαιμό ενω κατασχέθηκαν και δυο μαχαίρια. πηγη protothema.gr

Τραγικές ώρες για τον Σταμάτη Γονίδη και τη σύζυγό του

Ισχυρά είναι τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με το Ορεινό Πανόραμα να είναι ο πρώτος οικισμός που εκκενώθηκε ενώ πλέον έχει δοθεί εντολή για εκκένωση κι άλλων οικισμών. Ανάμεσα στους κατοίκους που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους και να μετακινηθούν σε ασφαλές σημείο είναι κι ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Η οικογένεια Γονίδη ζει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή και φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που έζησε σήμερα, με την πυρκαγιά να απειλεί τα σπίτια και τις περιουσίες των κατοίκων, ανάμεσά τους και των ίδιων. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η σύζυγος του τραγουδιστή μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, όπου ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι τόσο εκείνη όσο και ο τραγουδιστής με την κόρη τους είναι καλά.

«Αν δεν το ζήσεις…δεν μπορείς να το καταλάβεις στο 100%……το βιώσαμε κι εμείς αυτο…2022 εκκένωση, μας φυγάδευσαν από τα σπίτια μας μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα… Είμαστε ασφαλείς εκτός σπιτιού βέβαια, όλα καλά και σας Ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του Δήμου Βούλας». έγραψε.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button