ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Είναι αφράτο και πανεύκολο – Το γλυκό με τα τρία υλικά και τις λίγες θερμίδες

Είναι αφράτο και πανεύκολο – Το γλυκό με τα τρία υλικά και τις λίγες θερμίδες

Το εύκολο σοκολατένιο γλυκό με 3 υλικά θα το φτιάξετε τόσο εύκολα αλλά και γρήγορα που δε θα το πιστεύετε. Αν σας αρέσουν τα εύκολα γλυκά δοκιμάστε και αυτό το οικονομικό σοκολατένιο γλυκό

Για το σοκολατένιο γλυκό με 3 υλικά θα χρειαστείτε

  • 200 γρ. ‏σοκολάτα γάλακτος κουβερτούρα
  • 400 γρ. ‏φυστικοβούτυρο
  • 100 γρ. ‏λευκή σοκολάτα κουβερτούρα

Το γλυκό με τα τρία υλικά

Εκτέλεση

1Απλώνετε πλαστική μεμβράνη σε μια μακρόστενη φόρμα.
2Λιώνετε σε μπεν μαρί τα 100 γρ. σοκολάτας γάλακτος και προσθέτετε 2 κ.σ. φυστικοβούτυρου. Ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να είναι ομοιόμορφο.
3Βάζετε το μισό μείγμα στη φόρμα που έχετε ετοιμάσει και το στρώνετε. Αν χρειαστεί σηκώνετε την φόρμα και την χτυπάτε προς τα κάτω για να στρώσει καλύτερα.
4Λιώνετε σε μπεν μαρί τα 100 γρ. λευκής σοκολάτας και αυτή τη φορά προσθέτετε 4 κ.σ. φυστικοβούτυρου. Ανακατεύετε μέχρι να έχετε λείο μείγμα.
5Βάζετε όλο το μείγμα στη φόρμα που έχετε ετοιμάσει και το στρώνετε. Αν χρειαστεί σηκώνετε την φόρμα και την χτυπάτε προς τα κάτω για να στρώσει καλύτερα.
6Απλώνετε τα υπόλοιπα 100 γρ. της σοκολάτας γάλακτος από πάνω και αφού λειάνετε την επιφάνεια του γλυκού το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.

πηγη e-suntages.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button