ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ για την 17χρονη Ελένη – Νεκρή σε τροχαίο!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στα φανάρια της Κ. Αχαϊας. Ενα φορτηγό εξετράπη της πορείας του μπήκε σε μία μάντρα αυτοκινήτων και χτύπησε και ένα άλλο ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Πρόκειται για την μητέρα και την κόρη της. Η κόρη 17 ετών, μαθήτρια Γ’ Λυκείου κατέληξε λίγο αργότερα. Ήταν πολύ βαριά χτυπημένη και δεν τα κατάφερε.

Πρόκειται για την Ελένη Βεσκούκη. Η μητέρα της εργάζεται στο Κ. Υγείας Κ. Αχαϊας ως νοσηλεύτρια, ενώ ο θείος της είναι φαρμακοποιός. Η Ελένη είχε άλλα δύο αδέλφια μικρότερα, δύο αγόρια δίδυμα. Έρευνες για το τροχαίο διεξάγη η Τροχαία Πατρών.

Σοκ στο Αλιβέρι – Βρήκαν κρεμασμένο τον γείτονα τους δίπλα στο σπίτι του!

Τραγωδία στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου. Άνδρας 67 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τον άτυχο 67χρονο βρήκαν κρεμασμένο σε σημείο δίπλα στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και φαίνεται πως τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την τραγική αυτή είδηση.

Τα αιτία του θανάτου του έρευνα η αστυνομία.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button