ΔΙΑΦΟΡΑ

Ινδός ασπάστηκε τον Χριστιανισμό και βαφτίστηκε στη Χώρα «Στέφανος»

Ένα ιδιαίτερο μυστήριο είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν πιστοί της Ενορίας του Παληού Καβάλας το πρωί της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου 2022.Ένας Ινδός υπήκοος, ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα ζει στην Καβάλα, αποφάσισε να ασπαστεί τον Χριστιανισμό, ενόψει του γάμου του με μία συμπολίτισσά του. Η βάπτισή του έγινε στην εκκλησία του Παληού, παρουσία φίλων του ζευγαριού, αλλά και ενοριτών οι οποίοι έμειναν μετά τη θεία λειτουργία για να παρακολουθήσουν το μυστήριο.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα «Στέφανος» και, ιδιαίτερα χαρούμενος, αναμένει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, σε ένα μυστήριο που αναμένεται να τελεστεί στην ίδια εκκλησία. Ένα ιδιαίτερο μυστήριο είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν πιστοί της Ενορίας του Παληού Καβάλας το πρωί της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου 2022.

Ένας Ινδός υπήκοος, ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα ζει στην Καβάλα, αποφάσισε να ασπαστεί τον Χριστιανισμό, ενόψει του γάμου του με μία συμπολίτισσά του. Η βάπτισή του έγινε στην εκκλησία του Παληού, παρουσία φίλων του ζευγαριού, αλλά και ενοριτών οι οποίοι έμειναν μετά τη θεία λειτουργία για να παρακολουθήσουν το μυστήριο.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα «Στέφανος» και, ιδιαίτερα χαρούμενος, αναμένει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, σε ένα μυστήριο που αναμένεται να τελεστεί στην ίδια εκκλησία το επόμενο διάστημα.

πηγη fryktwria.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button