ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ με νέα δολοφονία στο Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη κοπέλα – Αναζητείται ο σύντροφος της μητέρας της!

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη – Πρόκειται για το τρίτο έγκλημα με θύμα γυναίκα στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τα δραματικά φαινόμενα δολοφονιών δεκάδων γυναικών και νεαρών κοριτσιών που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα. Άλλο ένα έγκλημα έρχεται να συνταράξει τη χώρα μας, καθώς μια ανήλικη κοπέλα βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί,

Τρίτη 2/8. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα τελέστηκε στην περιοχή του Περιστερίου. Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία για τη δολοφονία της νεαρής, τότε θα πρόκειται για την τρίτη περίπτωση δολοφονίας γυναίκας μέσα σε λίγες ημέρες! Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θύμα είναι μια 17χρονη κοπέλα, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν, η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης.

Οι πληροφορίες -προς το παρόν- για τις λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος, είναι συγκεχυμένες. Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφο της μητέρα της, καθώς θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας. Το ρεπορτάζ αρχικά έκανε λόγο για το ότι, η αστυνομία αναζητά τον σύντροφο της 17χρονης, κάτι το οποίο στην πορεία ανατράπηκε.

Ήδη η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει στην προσαγωγή φιλικού ζευγαριού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε νεκρή από την μητέρα και την αδελφή της, φέροντας μώλωπες στο σώμα της. Άμεσα η ίδια ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ  ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

(Φωτογραφία αρχείου)

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button