ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ με τον Αγγελή Κούλη. Ήταν νεκρός εδώ και δέκα ημέρες στο σπίτι του.

Σοκ με τον Αγγελή Κούλη. Ήταν νεκρός εδώ και δέκα ημέρες στο σπίτι του.

Η σορός του 56χρονου Αγγελή βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο, από τον αδερφό του,.

Ο τελευταίος έσπευσε να τον επισκεφθεί και να δει τι του συνέβη, μιας και δεν είχε νέα του επι μια εβδομάδα.

Αυτό που αντίκρυσε; Ήταν τραγικό. Είδε το άψυχο σώμα του αδερφού του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews ήταν λίγο πριν απο τις 16.00 το μεσημέρι, όταν ο αδερφός του 56χρονου επισκέφθηκε το σπίτι, στην οδό Παυσανίου.

Ο 56χρονος Αγγελής Κούλης ήταν νεκρός. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να απομακρύνουν την σορό και να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου του.

Να σημειωθεί πως το έργο των αρχών ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, μιας και το σώμα του άτυχου άνδρα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και η δυσοσμία στο χώρο ήταν έντονη.

Εντύπωση βέβαια δεν προκαλεί το γεγονός πως βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, αλλά πως το άψυχο κορμί του βρισκόταν στο σημείο για περισσότερες από δέκα ημέρες δίχως να τον έχει αναζητήσει κανείς .

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button