ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Νεκρή η Βασιλεία Ζησοπούλου

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της 43χρονης Τρικαλινής Βασιλείας Ζησοπούλου. Μία νέα γυναίκα που πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Τον κοίταξε κατάματα, του αντιστάθηκε κι έδωσε πραγματική μάχη. Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία της πνοή σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα. Με τον αγώνα της αποτέλεσε παράδειγμα θάρρους, δύναμης και θέλησης για όλους όσοι τη γνώριζαν.

Αφήνει πίσω της τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της Θοδωρή Παπαγιάννη.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, στις 12.45 στον Ι.Ν. του Κοιμητηρίου στο Ρίζωμα Τρικάλων.

Νέα τραγωδία πρίν απο λίγο στην Κρήτη – Νεκρός σε τροχαίο οδηγός μηχανής

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί, στην παλιά Εθνική Οδό ανάμεσα σε Μάλια και Σίσι με έναν δικυκλιστή να τραυματίζεται θανάσιμα.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις του ΑΤ Νεαπόλεως καθώς και το ΕΚΑΒ.

Με πληροφορίες απο το ekriti

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button