ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ. Νεκρή ξαφνικά η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

ΣΟΚ. Νεκρή ξαφνικά η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

Το έμαθα πρίν απο λίγο. Δούλεψα μαζί της… έκανα πλάκες τρομερές μαζί της. Ένας άνθρωπος με αυτοσαρκασμό και καθαρή άποψή. Μια γυναίκα που θα μας λείψει πολύ. Πάρα πολύ .

Την τελευταία της πνοή άφησε η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης (8/1), ύστερα από ανακοπή που υπέστη. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου ήταν από τους δημοσιογράφους που διατέλεσαν σε εφημερίδες, περιοδικά καθώς και στην κρατική τηλεόραση. Ήταν εκείνη που ανακάλυψε και τη Νατάσα Ράγιου, όταν εκείνη, στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, ήρθε για σπουδές στην Αθήνα. Η συνάντησή της με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ και της Απογευματινής, ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια στη φιλοσοφική, υπήρξε καθοριστική για την καριέρα της.

Μιλούσαμε πολλές φορές στο τηλέφωνο. Παρά την προχωρημένη ηλικίοα της είχε νεανικό μυαλό. Κοφτερό. Γρήγορο. Ήταν εκεί… στήριζε τους συνεργάτες της και κυρίως αυτούς που την εμπιστευόταν.

Η δουλειά μας φτωχαίνει πολύ… δυστυχώς…

Αντίο Χριστινάρα μου.

Έτσι την αποκαλούσα κάθε φορά που μιλούσαμε.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button