ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Νεκρός απο κορονοϊό ο Πέτρος Λυτός

Σοκ – Νεκρός απο κορονοϊό ο Πέτρος Λυτός

Ο διακεκριμένος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Βωλαδιωτών «Άγιοι Ανάργυροι», Πέτρος Λυτός (Petros Litos) έχασε τη ζωή του σε ηλικία 59 ετών, από τον κορονοϊό  βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους του, καθώς επίσης και τους συμπατριώτες του στην Κάρπαθο και τις ΗΠΑ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας του Westfield NJ, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Fairview Cemetery» στο Westfield, NJ. Ο αείμνηστος επιχειρηματίας ανήκει στη δεύτερη γενιά των Καρπαθίων της Αμερικής. Γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1960 στο Λόγκαν της Δυτικής Βιρτζίνια.

Ο πατέρας του,Μανώλης Λυτός και η μητέρα του Μαρία, είχαν γεννηθεί και είχαν μεγαλώσει στην γραφική Βωλάδα της Καρπάθου και ήρθαν στην Αμερική το 1958.  Το ζεύγος έφερε στον κόσμο τρία παιδιά: τον Πέτρο, τον Μηνά και την Ευτυχία και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας και με την αγάπη για το νησί.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button