ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ . Νεκρός ο 24χρονος Γιάννης Ξηροκώστας

ΣΟΚ . Νεκρός ο 24χρονος Γιάννης Ξηροκώστας

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 24χρονου Γιάννη Ξηροκώστα.

Ο Γιάννης Ξηροκώστας, πατέρας ενός παιδιού ζούσε στην Αθήνα έφυγε ξαφνικά χθες μετά από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Περιστερίου Αττικής.

Η είδηση προκάλεσε θλίψη και στους κόλπους των οπαδών του Παναιτωλικού καθώς ο Γιάννης ήταν μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων Αθήνας του Παναιτωλικού.

«Δυστυχώς, η σημερινή μέρα ξεκίνησε πολύ άσχημα. Το μέλος μας και καλός μας φίλος Γιάννης έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.Καλό ταξίδι φίλε», αναφέρουν σε ανάρτηση τους οι Guerreros.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button