ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ – Νεκρός ο Δούκας Μουταφίδης σε ηλικία 58 ετών

Θλίψη για τον θάνατο του Δούκα Μουταφίδη -πατέρα ενός παιδιού – ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Κοινωνικός, χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να απλώσει το χέρι του σε όποιον του ζητούσε βοήθεια.

Ο Δούκας -γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μουταφίδη – γεννήθηκε και μεγάλωσε στην συνοικία “Κιουπλιά” και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των Σερρών.

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα ψαλεί σήμερα, στις 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικήτα Σερρών.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας το βράδυ σε τροχαίο στη Χαλάστρα

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας άνδρας το βράδυ της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο πριν την Χαλάστρα.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα που μετέφερε αλλοδαπούς εξετράπη της πορείας του, περίπου στις 23:30, στο ρεύμα προς Αθήνα και προσέκρουσε σε διαχωριστική τάφρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους ενός και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη άντρα.

Οι υπόλοιποι 8 μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button