ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ! Νεκρός ο γνωστός λογιστής Βαγγέλης Μιχελινάκης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο χαμό του οικονομολόγου Βαγγέλη Μιχελινάκη εξέδωσε ο Σύλλογος Λογιστών Νομού Χανίων.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Δυστυχώς χάσαμε ένα πολύ αξιόλογο συνάδελφο και επιστήμονα τον Μιχελινάκη Βαγγέλη, έναν καλό άνθρωπο που στεκόταν δίπλα σε όποιον χρειαζόταν βοήθεια.

Μέσα σε αυτούς που συνεχώς βοηθούσε ήταν και ο Σύλλογός μας όπου έρχονταν και μας υποστήριζε στα καθημερινά μας προβλήματα είτε ως εισηγητής σεμιναρίων είτε εθελοντικά σε συναντήσεις για να απαντάει σε ό,τι ερωτήματα είχαμε, όποτε τα είχαμε.

Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε αυτήν τη στιγμή παρά μονάχα να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στους δικούς του ανθρώπους, ανάμεσα σε αυτούς και στην αγαπητή συνάδελφο και σύζυγο τού Βαγγέλη, την Κατερίνα Σαριδάκη.

Καλό παράδεισο φίλε Βαγγέλη.

Αντί στεφάνου ο Σύλλογος θα καταθέσει ποσό στήριξης στον “Ορίζοντα” για τον αγώνα του ενάντια στην ασθένεια του καρκίνου, αγώνα που έκανε με σθένος και ο Βαγγέλης”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ηρακλείου:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ηρακλείου, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του συναδέλφου Μιχελινάκη Ευάγγελου, που, νικημένος από την επάρατη νόσο, έφυγε άδικα από τη ζωή, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

– Να συλλυπηθεί τη σύζυγό του.

– Να διατεθεί στη μνήμη του το ποσό των εκατό ευρώ, στον Σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Η παρέα της αγάπης», για τις ανάγκες των παιδιών της Κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας Παίδων και Εφήβων Κρήτης του ΠΑΓΝΗ.

– Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο για δημοσίευση.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button