ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ. Νεκρός ο Κώστας Καραδέμητρος. Κατέρρευσε σε σούπερ Μάρκετ

ΣΟΚ. Νεκρός ο Κώστας Καραδέμητρος. Κατέρρευσε σε σούπερ Μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Η είδηση έφτασε χθές στο γραφείο μου χωρίς ωστόσο περισσότερα στοιχεία. Σήμερα που μάθαμε περισσότερα…Σοκαριστήκαμε.  Κι αυτό διότι ήταν τόσο απότομος και απρόσμενος ο θάνατος του Κώστα Καραδέμητρου. Ο άτυχος άνδρας έμενε στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τις αισθήσεις του, την ώρα που βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ, χωρίς να καταφέρει να επανέλθει. Λίγη ώρα μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο εκλιπών ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, 48 ετών και είχε αγωνιστεί στους δύο μεγάλους της πόλης, του Ολυμπιακού και της Νίκης, στη θέση του αμυντικού μέσου. Ξεκίνησε από τον Μαγνησιακό, ενώ έπαιξε και στην ομάδα της Σκιάθου, όταν αυτή συμμετείχε στη Δ’ Εθνική. Παράλληλα, είχε καταγράψει συμμετοχές σε μικρές εθνικές ομάδας, ενώ ήταν ξάδερφος του Δημήτρη Καραδέμητρου, που είχε παίξει στον Ολυμπιακό Βόλου.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button