ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας Σωτήρης Λαφαζάνης

Θλίψη και αναπάντητα γιατί προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σωτήρη Λαφαζάνη, ιδιοκτήτη του μπαρ «Αρχάγγελος» στο κέντρο της Αθήνας.

Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους του αλλά και τους θαμώνες του θρυλικού μπαρ το οποίο ο ίδιος είχε εμπνευστεί καταθέτοντας την ψυχή του.

Η μοναδική ιστορία του «Αρχαγγέλου»

Ο Σωτήρης Λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «Αρχάγγελο», το 1996 στου Ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια τον μετέφερε στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Το μπαρ είχε όλα αυτά τα χρόνια φανατικό κοινό καθώς ήταν από τα ελάχιστα μαγαζιά που μπορούσε κανείς να ακούσει καλή και ψαγμένη ελληνική μουσική.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button