ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ – Νεκρός ξαφνικά στα 34 του χρόνια ο Γιάννης Λουκανίκας

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών ο Γιάννης Λουκανίκας σκορπώντας αβάσταχτο πόνο και θρήνο στην οικογένειά του. Ο άτυχος άντρας αφήνει πίσω τον πατέρα του Δημήτρη τα αδέλφια και την γιαγιά του.

Η εξόδιος ακολουθία του θα ψαλεί αύριο Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, στη Λάρισα.

Θλίψη για τον θάνατο του 61χρονου Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 61 του χρόνια, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος από το Αυγείο δήμου Ήλιδας, ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.
Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη εγκεφαλικό και «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ο 61χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπου το τελευταίο διάστημα είχαν επιδεινωθεί. Τις τελευταίες μέρες νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα, με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή την Πέμπτη το βράδυ

Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος εργάζονταν στο εργοστάσιο της ΜΙΝΕΡΒΑ (πρώην Pummaro), στη Γαστούνη.

Διακρίνονταν για το χιούμορ του, άνθρωπος πρόσχαρος και εργατικός.

Η «είδηση» του θανάτου του, προκάλεσε θλίψη στο χωριό του, στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας και της Γαστούνης και βέβαια στους συναδέλφους του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ξαφνική του απώλεια…

Χθες το μεσημέρι, εκ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αυγείου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του..patrisnews.com

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button