ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Ο Κορονοϊός σκότωσε τον γνωστό μουσικό Νίκο Χριστοδούλου

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του μουσικού Νίκου Χριστοδούλου.

Θλίψη έχει προκαλέσει στα Καλάβρυτα η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του μουσικού Νίκου Χριστοδούλου. Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν από τους πιο αγαπητούς στο επάγγελμά του, με μακρά πορεία στη μουσική και στον χώρο της διασκέδασης και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των Καλαβρύτων.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο επίσης μουσικός, Δημήτρης Μπεγλερίδης. Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν από τους πιο αγαπητούς στο επάγγελμά του, με μακρά πορεία στη μουσική και στο χώρο της διασκέδασης.

Ο Νίκος Χριστοδούλου, χρόνια τώρα ήταν καθηλωμένος έπειτα από ατύχημα και άφησε την τελευταία του πνοή χθες , σε ηλικία 60 χρονών μετά από έξι περίπου μήνες νοσηλείας, προσβεβλημένος από κορωνοϊό.

Βρέφος 35 ημερών πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια

 

To μωράκι νοσηλεύτηκε την Κυριακή με πυρετό αλλά δεν τα κατάφερε.

Τραγωδία σημειώθηκε στα Γρεβενά. Νοσηλευόμενο βρέφος 35 ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, έφυγε από τη ζωή τις πρωινές ώρες της Τρίτης, αιφνιδίως. Το μωράκι πέθανε από αδιευκρίνιστα αίτια και αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής που θα γίνει σήμερα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Μάρκου που μίλησε στο OPEN.

Εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό. Του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή και χθες, Τρίτη, βρέθηκε νεκρό. Έπειτα, έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τους γιατρούς, αλλά δυστυχώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε.

Πηγή: ethnos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button