ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ Πέθανε από ανακοπή ο σύζυγος της δασκάλας – θύμα του μακελάρη

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε ο Τζο Γκαρσία, άνδρας της 46χρονης Ίρμα Γκαρσία που έχασε τη ζωή της μετά τη δολοφονική επίθεση του 18χρονου σε σχολείο στο Τέξας. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα συγγενείς της οικογένειας, ο άνδρας δεν άντεξε και πέθανε από την στεναχώρια του.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε δύο ημέρες μετά την αιματηρή επίθεση στο δημοτικό σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας.  Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ο σύζυγος της μίας εκ των δύο δασκάλων που έπεσε νεκρή από τα πυρά του 18χρονου μακελάρη, πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Πρόκειται για τον Τζο Γκαρσία, σύζυγο της 46χρονης Ίρμα Γκαρσία. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 24 χρόνια και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, των οποίων οι ηλικίες δεν έχουν γίνει γνωστές.

“Συντετριμμένος που πρέπει να πω ότι ο σύζυγος της θείας μου, Τζο Γκαρσία, πέθανε από τη στενοχώρια του. Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να εκφράσω πώς νιώθουμε. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένεια μας”, ανέφερε σε ανάρτηση του ο ανιψιός της δασκάλας, Τζον Μαρτίνεζ.

Την ίδια ώρα, παραμένουν υπό διερεύνηση τα κίνητρα πίσω από την πολύνεκρη επίθεση του 18χρονου, με τις αρχές να σημειώνουν ότι δεν είχε προβλήματα ψυχικής υγείας, ούτε ποινικό παρελθόν. Η αστυνομία δέχεται “βροχή” ερωτήσεων αλλά και έντονη κριτική για τον χρόνο που μεσολάβησε μέχρι να εισβάλουν στο σχολείο και να σταματήσουν το αιματοκύλισμα. Πηγη newsit.gr

Θλίψη στην αστυνομία για τον Ηλία Παπαδημητρίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Απέραντη θλίψη έχει σκορπιστεί στο Αστυνομικό Σώμα της Αχαΐας με τον απροσδόκητο θάνατο του 50χρονου αστυνομικού Ηλία Παπαδημητρίου που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε χωράφι, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας.

Ο 50χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ εκτελούσε εργασίες. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε νυχτερινή υπηρεσία στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα, απ’ όπου μόλις τελείωσε την εργασία του, πήγε απευθείας στο χωράφι του.

Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι πριν από 6 μήνες, ο άτυχος αστυνομικός είχε χάσει τη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι συνάδελφοί του αλλά και η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας έχουν κινητοποιηθεί ώστε να γίνουν ενέργειες ενίσχυσης των παιδιών του, που έμειναν ορφανά από γονείς σε μικρή ηλικία.

Πηγή/φωτο: pelop.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button