ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ: Πέθανε η Μαρίτα Αγγελοπούλου – Η γνωστή επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Σοκ στην κοινωνία του Αιγίου και της Πάτρας προκαλεί η είδηση θανάτου της επιχειρηματίας Μαρίτας Αγγελοπούλου. Η γυναίκα βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο από οικείους της

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται, ενώ αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της μόλις ειδοποιήθηκαν. Η ιατροδικαστική έρευνα θα δείξει τα αίτια του θανάτου της. Η πληροφορία για την ανεύρεση της όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στις Αρχές. Αστυνομικοί έλεγξαν όλους τους χώρους του σπιτιού. Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της τα ξημερώματα του Σαββάτου από το παραλιακό κατάστημα που έχει στο Λόγγο (Ανώνυμο) και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, ήταν ενεργή ως επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια. Υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια του διάσημου παραλιακού καταστήματος Ανώνυμο στο Λόγγο. Μεγάλη της αδυναμία ο αδερφός της Γιώργος, τον οποίο συχνά ανέφερε στα ποστ της στο facebook.

Πηγη dete.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button