• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Σοκ Πρωτοχρονιάτικα: Πήγε να βοηθήσει γυναίκα να παρκάρει και αυτή τον έπνιξε στο λαιμό με το αυτοκίνητο της

1 Ιανουαρίου, 2026
in ΔΙΑΦΟΡΑ
Σοκ Πρωτοχρονιάτικα: Πήγε να βοηθήσει γυναίκα να παρκάρει και αυτή τον έπνιξε στο λαιμό με το αυτοκίνητο της
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 63χρονος στην Κύπρο, ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί της Τρίτης (30/12) στη Λευκωσία αναφέρει ο Φιλελεύθερος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 π.μ. σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λευκωσία, ο 63χρονος φέρεται να προσφέρθηκε να βοηθήσει μια γυναίκα οδηγό, που προσπαθούσε να σταθμεύσει το όχημά της.

Στην προσπάθειά του να εισέλθει στο όχημα της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτό εκκίνησε, με αποτέλεσμα η ανοικτή πόρτα του οδηγού να κτυπήσει σε παρακείμενο όχημα και στην επιστροφή της, να εγκλωβίσει τον λαιμό του 63χρονου. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Άντζελα Δημητρίου για την ιστορία πίσω από το κομμάτι «Ποια θυσία»: Είναι γραμμένο για τον γιο μου, που μου τον πήραν, είχα πέσει στα πατώματα

Το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για το πρώτο παιδί που έφερα στον κόσμο, για τον γιο μου, σχολίασε η τραγουδίστρια

Στην ιστορία πίσω από το κομμάτι της «Ποια θυσία» αναφέρθηκε η Άντζελα Δημητρίου, τονίζοντας ότι έχει γραφτεί για τον γιο της, Βαγγέλη, ο οποίος για 27 χρόνισε δεν γνώριζε ότι η τραγουδίστρια ήταν η μητέρα του.

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου σε ειδική μουσική εκπομπή που μεταδόθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Open. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η λαϊκή ερμηνεύτρια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, μιλώντας για την πραγματική ιστορία που κρύβεται πίσω από το «Ποια θυσία». Όπως ανέφερε, πολλοί θεωρούν ότι το τραγούδι αφορά σε έναν έρωτα. Η Άντζελα Δημητρίου, ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει το αληθινό του υπόβαθρο, μιλώντας για ένα προσωπικό βίωμά της και τη σχέση που είχε για πολλά χρόνια με το πρώτο παιδί που έφερε στον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, η Άντζελα Δημητρίου τόνισε ότι όταν γέννησε τον γιο της, «της τον πήραν» όπως είπε, και η ίδια βρέθηκε σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, καθώς αγωνιούσε για το πού βρίσκεται και τι κάνει. Μέσα σε αυτή τη συναισθηματική φόρτιση, ξημερώματα, γράφτηκε το «Ποια θυσία».

Δείτε το βίντεο

Μιλώντας για την ιστορία του κομματιού, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Όλοι και η νεολαία πιο πολύ πιστεύουν ότι είναι ένα τραγούδι για αγάπη, για γυναίκα ή άντρα, καψούρα κοινώς. Θέλω, λοιπόν, να σας πω μια πολύ μικρή ιστορία, χωρίς να σας κουράσω, απλά γιατί είναι κομμάτι μέσα από τη ζωή μου και πρέπει να το μάθετε. Το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για το πρώτο παιδί που έφερα στον κόσμο, για τον γιο μου. Το οποίο παιδί μου το πήραν και εγώ είχα πέσει στα πατώματα και κάποια στιγμή έπρεπε να μάθω τι κάνει αυτό το παιδί, που είναι. Ήμουν πολύ στενοχωρημένη. Στις έξι το πρωί γράψαμε αυτό το τραγούδι, το “Ποια θυσία”, που λέει το εξής. “Και θέλω να ‘ρθω να σ’ αρπάξω από την άλλη, να τη ρωτήσω με τα μάτια δακρυσμένα, με ποιο δικαίωμα σε πήρε από μένα και ποια θυσία έχει κάνει αυτή για εσένα”. Είναι η αλήθεια».

«Για 27 χρόνια ο γιος μου θεωρούσε ότι είμαστε ξαδέρφια»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε μιλήσει με συγκίνηση για τον γιο της. Η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε στο μεγάλο μυστικό που κουβαλούσε επί δεκαετίες και για τη στιγμή που αποφάσισε να του αποκαλύψει πως δεν ήταν ξαδέρφη του, αλλά η μητέρα του.

Όπως εξήγησε, έφερε στον κόσμο τον γιο της σε ηλικία 15 ετών. Τότε, η θεία της ανέλαβε την υιοθεσία του παιδιού και η αλήθεια αυτή παρέμεινε κρυφή για 27 χρόνια. Στην αρχή της συνέντευξης, η τραγουδίστρια  είπε: «Κάποια στιγμή αυτό το παιδί έπρεπε να μάθει ποια είναι η μάνα του γιατί από την κλινική έφυγε χωρίς τη μάνα του. Πήγε σε άλλο σπίτι, υιοθετημένο, το πρόσεχα πάντα από μακριά όλα τα χρόνια και όταν πήγε φαντάρος και απολύθηκε, ήρθε και με βρήκε μαζί με τη γυναίκα που θα παντρευόταν. Μέχρι τότε με είχε σαν ξαδέλφη του, δεν ήξερε τίποτα».

Ακούστε το «Ποια θυσία»

Στη συνέχεια, περιέγραψε τους λόγους που καθυστέρησαν την αποκάλυψη της αλήθειας και τη στιγμή που πήρε την τελική απόφαση: «Ήθελα να του το πω αλλά ζούσε η θεία μου, η οποία έφυγε από καρκίνο. Όταν μετά έφυγε, θεώρησα καλό να κάτσω και να του πω όλη την ιστορία. Του είπα λοιπόν ότι ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Αγγελική πήγε στην Κρήτη, ήταν έγκυος, δούλευε εκεί, γύρισε μετά στην Αθήνα, έμεινε περίπου έναν μήνα για να γεννήσει. Έχει μείνει να με κοιτάζει, μου λέει «ναι» και του λέω πως αυτό το παιδάκι το λένε Βαγγέλη. Παθαίνει ένα σοκ, πιάνεται από την καρέκλα και ήθελε να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του».

Κλείνοντας, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για την ανακούφιση που ένιωσε μετά την εξομολόγηση: «Όταν του είπα την αλήθεια έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Η μάνα μου δεν μπορούσε ποτέ να το πει στον Βαγγέλη αυτό γιατί αισθανόταν κάπου και ενοχές. Εκείνη το είχε οργανώσει αυτό. Από την άλλη, όμως, έπρεπε εγώ σαν καλή μάνα να κάτσω και να του το πω. Μου έφυγε από μέσα ένα βάρος, απελευθερώθηκα ρε παιδί μου».  Από protothema.gr

Το διαβάσαμε εδώ enimerotiko.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Σοκ Έλληνας ηθοποιός νεκρός και δεν το έμαθε κανείς

Next Post

ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Next Post
ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Καιρός: Απόλυτη ανατροπή από Αρναούτογλου – Από τα χιόνια στους… 18 βαθμούς σε λίγες ώρες

Καιρός: Απόλυτη ανατροπή από Αρναούτογλου - Από τα χιόνια στους... 18 βαθμούς σε λίγες ώρες

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr